Poista väri

Kopioi poistamalla tietty väri alkuperäisen asiakirjan kuvasta.

1Valitse väritila.

2Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

3Paina ensin [Väri] ja sitten [Poista väri].

4Valitse poistettava väri.

Käyttöpaneelin näyttö

Samaan aikaan voi poistaa enintään neljä väriä.

5Kun olet valinnut kaikki poistettavat värit, paina [OK] kaksi kertaa.

6Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Muunnettavan värin leveyttä voi säätää viidellä tasolla. Kun värin leveyden asetuksena on [Leveämpi] käyttäjän työkalujen kohdassa Väriherkkyys ja valittuna on punainen, muunnetaan lähellä oranssia ja purppuraa olevat värit. Voit muuttaa asetusta. Lisätietoja väriherkkyydestä, katso Yleiset asetukset.

• Voit peruuttaa valintasi painamalla valittuna (korostettuna) olevaa näppäintä.

• Kun valittuna on Nelivärinen kopio, nelivärilaskuri etenee yhdellä. Kun valittuna on Mustavalkoinen, yksivärilaskuri etenee yhdellä.

• Väritoimintojen käytöstä voit katsoa esimerkkejä kohdasta "Mitä tällä laitteella voi tehdä <Väritoiminnot/Värisäädöt>".