Väritilan valinta

Valitse väri, joka sopii alkuperäisiin ja kopiointivaatimuksiin.

Värikuvista saa lisätietoa kohdasta "Mitä tällä laitteella voi tehdä <Väritoiminnot/Värisäädöt".

Seuraavat kolme väritilaa ovat käytettävissä:

Automaattinen värin valinta

Määrittää alkuperäisen asiakirjan värin automaattisesti ja kopioi joko värillisenä tai mustavalkoisena.

Nelivärinen

Kopioi kerrostamalla keltaisen, magentan, syaanin ja mustan.

Mustavalkoinen

Kopioi aina mustavalkoisena riippumatta alkuperäisen väristä.

1Valitse väritila.

Käyttöpaneelin näyttö

2Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Käyttäjävärin käyttäminen edellyttää, että se tallennetaan etukäteen. Lisätietoja, katso "Käyttäjäväri".

• Kopioitaessa tallennetulla värillä alkuperäinen kopioidaan vaaleammaksi kuin tallennettu väri.

• Väritoimintojen käytöstä voit katsoa esimerkkejä kohdasta "Mitä tällä laitteella voi tehdä <Väritoiminnot/Värisäädöt>".