Tietojen tallentaminen asiakirjapalvelimelle

Asiakirjapalvelinta käyttämällä voidaan tallentaa asiakirjoja, jotka on luettu kopioinnilla tämän laitteen kovalevylle. Voit tulostaa ne myöhemmin tietyillä edellytyksillä.

Tärkeää

• Tietoja voi kadota, jos laitteelle sattuu toimintahäiriö. Kovalevylle tallennetuista tärkeistä tiedoista pitäisi tehdä varmuuskopio. Laitetoimittaja ei ole vastuussa tietojen katoamisesta johtuvasta vahingosta.

1Paina [Tallenna tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

2Näppäile tiedostonimi ja tarvittaessa käyttäjänimi tai salasana.

Käyttöpaneelin näyttö

3Paina [OK].

4Aseta alkuperäiset.

5Aseta alkuperäisen skannausasetukset.

6Paina [Aloita]-näppäintä.

Tallentaa muistiin skannatut alkuperäiset ja tekee yhden kopiosarjan.

Huom.

• Pysäytä skannaus painamalla [Tyhjennä/Seis]-näppäintä. Aloita keskeytetty skannaustyö uudelleen painamalla varmistusnäytössä näkyvää [Jatka]-näppäintä. Poista skannatut kuvat ja peruuta työ painamalla [Seis]-näppäintä. Syöttölaitteeseen asetetut alkuperäiset poistetaan.

• Kun asetat alkuperäisiä valotuslasille, paina [Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Asiakirjapalvelimelle tallennetut tiedot poistetaan oletuksena kolmen vuorokauden (72 tuntia) kuluttua niiden tallentamisesta. Voit määrittää ajanjakson jonka jälkeen tallennetut tiedot poistetaan Käyttäjän työkalut -valikossa kohdassa Automaattinen tiedoston poisto. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Jos haluat tarkistaa, onko asiakirja tallennettu, paina [Asiakirjapalvelin]-näppäintä.

• Jos haluat tallentaa toisen asiakirjan, tee se kopioinnin valmistumisen jälkeen.

• Lisätietoja asiakirjapalvelimesta löytyy kohdasta "Asiakirjapalvelimen käyttö".

• Lisätietoja tallennettujen asiakirjojen tulostuksesta löytyy kohdasta "Tallennetun asiakirjan tulostaminen".

• Lisätietoja käyttäjänimen, tiedostonimen ja salasanan asettamisesta löytyy kohdasta "Tietojen tallentaminen".

• Turva-asetusten mukaisesti, näyttöön saattaa tulla Käyttöoikeudet, eikä Käyttäjänimi. Ota yhteyttä pääkäyttäjään, jos haluat lisätietoja käyttöoikeuksista.

• Lisätietoja tekstin näppäilystä, katso Tietoja laitteesta.