Tallennetun asiakirjan tulostaminen

Tulostaa tallennettuja asiakirjoja.

Käyttämällä Web Image Monitor-ohjelmaa, voit tulostaa tietokoneeltasi asiakirjan, joka on tallennettu asiakirjapalvelimelle.

1Valitse tulostettava asiakirja.

Jos salasana on asetettu, syötä se ja paina [OK].

2Tulostettaessa kaksi tai useampi asiakirja samaan aikaan, toista vaihe 1.

Enintään 30 asiakirjaa voidaan tulostaa.

3Tulostusehdot määrittääksesi, paina [Tulostusvalikkoon].

Tulostusehdon näyttöön tulee asiakirjan käyttäjänimi, tiedostonimi, ja tulostusjärjestys.

Käyttöpaneelin näyttö

4Anna tulostettavien kopioiden lukumäärä numeronäppäimillä.

Käyttöpaneelin näyttö

Suurin määrä, joka voidaan asettaa, on 9999.

5Paina [Aloita]-näppäintä.

Tulostus alkaa.

Huom.

• Voit etsiä kohdeasiakirjaa käyttäen näytön vasemmassa reunassa olevaa [Käyttäjänimi] tai [Tiedostonimi]-painiketta.

• Voit lajitella asiakirjat käyttäjänimen, tiedostonimen tai luontipäivämäärän mukaan. Paina luettelon yläosassa olevaa lajittelemiseen valittua nimikettä.

• Jotkut valituista asiakirjoista eivät ehkä tulostu, johtuen koko- tai tarkkuuseroista.

• Vaihtaessasi tulostusjärjestystä peru korostus ja määritä sitten järjestys oikein.

• Painamalla [Tyhjennä valinnat]-näppäintä poistetaan kaikki valinnat.

• Painamalla [Järjest.] näytetään valitut asiakirjat tulostusjärjestyksessä.

• Kopiointi- ja tulostustoiminnot tallentavat määritetyt tulostusehdot toiminnan päätyttyä ja niitä käytetään seuraavassa tulostuksessa. Faksitoimintoa ei voi käyttää tulostusehtojen tallentamiseen.

• Kun kaksi tai useampi asiakirja on määritetty, tulostusehdot asetetaan ensimmäiselle asiakirjalle mutta ei seuraaville.

• Seuraavat asetukset on käytettävissä tulostusehdoiksi. Jos haluat tietoja vastaavista kopiointituloksista, katso "Peruskopiointi" ja "Edistynyt kopiointi".

• Paperikasetti

• Kopiomäärä

• 2-puolinen/kirja (2-puolinen kopio, vihkonen, vihko)

• Muokkaa/Leima

• Kansi/välilehti

• Viimeistely (Lajittelu, Kääntävä lajittelu, Nidonta, Rei'itys, Z-taitto)

• Kun tulostetaan kaksi tai useampi kopio valitsemalla lajittelutoiminto, voit vahvistaa viimeistelyn tulostamalla ensin yhden kopion.

• Kun tulostetaan yksi tai useampi asiakirja yhtä aikaa, voit tulostaa yhtenä yhtäjaksoisena asiakirjana määrittelemällä niiden tulostusjärjestyksen.

• Kun yhdellä kertaa tulostetaan kaksi tai useampi asiakirja, ensimmäisen asiakirjan tulostusasetuksia käytetään kaikissa tulostettavissa asiakirjoissa.

• Kun kaksi tai useampi asiakirja on valittu, paina [Nuoli ylös] [Nuoli alas] ja varmista käyttäjänimi, asiakirjan nimi ja asiakirjan tulostusjärjestys.

• Painamalla [Valitse tied.] palautetaan asiakirjan valintanäyttö.

• Leimaustoiminto ei ole määritettävissä asiakirjoille, jotka tallennetaan faksitoiminnosta.

• Voit muuttaa enimmäiskopiomäärän käyttäjän työkalujen Kopiomäärä enintään -asetuksella. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Käyttämällä Web Image Monitor-ohjelmaa, voit tulostaa tietokoneeltasi asiakirjan, joka on tallennettu asiakirjapalvelimelle. Web Image Monitor-ohjelman aloitusohjeet, katso "Asiakirjan tarkasteleminen Web Image Monitor -ohjelmalla".