Töiden hallinta

Työt, jotka tulostetaan kopiointi-, asiakirjapalvelin- tai tulostustilassa, tallennetaan tilapäisesti laitteeseen ja ne suoritetaan järjestyksessä. Työlistaa käyttämällä voit hallita näitä töitä.

Voit esimerkiksi peruuttaa väärät asetukset tai tulostaa kiireellisemmän ensin.

Huom.

• Et voi käyttää työlistaa, jos keskeytyskopiointi on käytössä.

• Asiakirjat, jotka tulostetaan faksi- ja skanneritoiminnolla, eivät näy työlistassa.

• Voit määrittää tulostustöiden väliajan valitsemalla käyttäjän työkaluista Tulostustöiden välinen aika. Lisätietoja tästä asetuksesta, katso Yleiset asetukset. Jos haluat tulostaa töitä jatkuvasti ilman välejä, paina [Aloita tulostus] ohjausnäytön oikeasta reunasta. [Aloita tulostus] tulee näkyviin vain, kun valittuna on [Työjärjestys].