Ändra ett gruppnamn

Detta avsnitt beskriver hur du ändrar ett gruppnamn.

1Tryck på [Systeminställningar].

Bild på användarpanelen

2Tryck på [Admin.verktyg].

3Tryck på [Adressbok: Programmera/Ändra/Radera grupp].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Tryck på den grupp du vill ändra.

Du kan söka efter registrerat namn, faxnummer, mappnamn, e-postadress eller IP-faxmottagare.

6För att ändra gruppnamnet och tangentnamnet , tryck på [Ändra] under "Gruppnamn" eller "Tangentnamn".

Bild på användarpanelen

7Ange det nya gruppnamnet eller tangentnamnet och tryck därefter på [OK]

8För att ändra rubriken, tryck på rubrikknappen under "Välj titel".

9För att ändra registreringsnumret, tryck på [Ändra] under "Registreringsnr.".

10Ange det nya registreringsnumret med sifferknapparna.

11Tryck på [bild].

12Tryck på [OK].

13Tryck på [Avsluta].

14Tryck på [Användarverktyg/Räknare].