Registrera namn till en grupp

Detta avsnitt beskriver hur du registrerar namn till en grupp.

Registrera namn i en grupp så blir det enklare att hantera e-postadresser och mappar i varje grupp.

Observera att grupperna måste registreras innan du kan lägga till namn i gruppen.

Viktigt

• När du använder funktionen Skanna till mapp kan du inte skicka skannade filer till en grupp med mer än 50 registrerade mappar.

• Maximalt antal mottagare som kan registreras i en grupp är 500.

Obs

• Du kan lägga in en skyddskod för att förhindra obehörig åtkomst till de mappar som registrerats i en grupp. För mer information,se "Registrera en skyddskod".