Hitta NCP-mappen manuellt

Detta avsnitt beskriver hur du hittar NCP-mappen manuellt.

1Tryck på [Ändra] under "Sökväg".

2Ange sökvägen till mappen.

3Tryck på [OK].

4Tryck på [Anslutningstest] för att kontrollera att sökvägen är korrekt.

5Tryck på [Avsluta].

Obs

• Om du ställer in "Anslutningstyp" till [NDS] och om NDS-trädets namn är "tree", kontextnamnet inklusive volymen är "context", volymnamnet är "volume" och mappnamnet är "folder", är sökvägen "\\tree\volume.context\folder".

• Om du ställer in "Anslutningstyp" till [Bindery] och om NetWare-serverns namn är "server", volymnamnet är "volume" och mappnamnet är "folder", så är sökvägen "\\server\volume\folder".

• Du kan skriva in en sökväg med upp till 128 tecken.

• Kontrollera inställningarna om anslutningstesten misslyckas och prova sedan på nytt.