Registrera en SMB-mapp

Detta avsnitt beskriver hur du registrerar en SMB-mapp.

1Tryck på [Systeminställningar].

Bild på användarpanelen

2Tryck på [Admin.verktyg].

3Tryck på [Hantera adressboken].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Välj det namn vars mapp du vill registrera.

Tryck på namnknappen eller ange det registrerade numret med sifferknapparna.

6Tryck på [Aut.info] och därefter på [bildNästa]

Bild på användarpanelen

7Tryck på [Ange annan autent.info] på den högra sidan av Mappautentisering.

När [Ange inte] är valt gäller det SMB-användarnamn och lösenord som du har angett i Standardanvändarnamn/Lösenord (Skicka) i inställningarna för Filöverföring.

8Tryck på [Ändra] under "Användarnamn för inloggning".

9Skriv in användarnamnet för inloggning och tryck på [OK].

10Tryck på [Ändra] under "Lösenord för inloggning".

11Ange lösenord och tryck sedan på [OK].

12Bekräfta lösenordet genom att ange det på nytt och tryck sedan på [OK].

13Tryck på [Mapp].

14Tryck på [SMB].

För att ange en mapp kan du antingen lägga in sökvägen manuellt eller gå till den genom att bläddra i nätverket.

Bild på användarpanelen

15Ange sökvägen.

För mer information om hur man anger sökvägen manuellt, se "Hitta SMB-mappen manuellt".

För mer information om hur du anger sökvägen med Bläddra i nätverket, se "Hitta SMB-mappen med Bläddra i nätverket".

16Tryck på [Anslutningstest] för att kontrollera att sökvägen är korrekt.

17Tryck på [Avsluta].

Kontrollera inställningarna om anslutningstesten misslyckas och prova sedan på nytt.

18Tryck på [OK].

19Tryck på [Avsluta].

20Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• För att registrera namnet, se "Registrera namn".

• Du kan ange upp till 64 tecken för användarnamnet.

• Lösenordet får bestå av upp till 64 tecken.

• Du kan skriva in en sökväg med upp till 128 tecken.

• Om användarautentisering har angivits, kontakta din administratör.