Lista/Provutskrift

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i menyn Provutskrift under Skrivarfunktioner.

Flera listor

Du kan skriva ut konfigurationssidan och felloggen.

Konfigurationssida

Du kan skriva ut maskinens aktuella konfigurationsvärden.

Fellogg

Du kan skriva ut felloggar över alla fel som inträffat under utskrift. De senaste 50 felen lagras i felloggen. Om ett nytt fel läggs till när det redan finns 50 fel lagrade, tas det äldsta felet bort. Om det äldsta felet däremot tillhör någon av följande typer av utskriftsjobb, tas det inte bort. Istället lagras det separat i felloggar för varje jobbtyp, upp till högst 30 för varje logg. Du kan kontrollera om dessa utskriftsjobb innehåller felloggsinformation.

• Provutskrift

• Säker utskrift

• Utskriftskö

• Lagrad utskrift

Förteckningen över automatiskt avbrutna jobb och jobb som avbryts manuellt från kontrollpanelen kan skrivas ut.

Menylista

Du kan skriva ut en menylista som visar maskinens funktionsmenyer.

PCL konfiguration/Fontsida

Du kan skriva ut aktuell konfiguration och installerad PCL fontlista.

PS Konfiguration/Fontsida

Du kan skriva ut aktuell konfiguration och installerad PostScript fontlista.

Denna meny kan endast väljas när en PostScript 3-enhet (tillval) är installerad.

PDF konfiguration/Fontsida

Du kan skriva ut aktuell konfiguration och installerad PDF fontlista.

Denna meny kan endast väljas när en PostScript 3-enhet (tillval) är installerad.

Hexdump

Du kan skriva ut i hexdumpläge.

Närliggande ämnen

Utskrift av konfigurationssida