Skriv ut korglistan

Detta avsnitt beskriver hur du skriver ut korglistan.

Skriver ut en lista som visar de aktuellt programmerade personliga korgarna, informationskorgarna och sändningskorgarna.

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Allmänna inställningar].

3Tryck på [Korginställning: Skriv ut lista].

4Tryck på [Start].

När listan har skrivits ut kan du starta från steg 3.

För att avbryta utskrift av en lista innan du trycker på [Start], tryck på [Avbryt] eller på [Radera/Stopp]. Displayen går tillbaka till den på steg 3.

För att avbryta utskrift av en lista innan du trycker på [Start], tryck på [Stoppa utskrift]. Displayen går tillbaka till den på steg 3.

5Tryck på [Användarverktyg/Räknare].