Programmera/Ändra informationskorgar

Detta avsnitt beskriver hur du ställer in en informationskorg.

Du kan lagra följande poster:

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Allmänna inställningar].

3Tryck på [Korginställning].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Välj korgen som ska programmeras.

När du programmerar en ny korg, tryck på [Ej programm.].

Bild på användarpanelen

För att ändra en korg som redan är programmerad, tryck på den och fortsätt sedan till steg 8. Om lösenordet är programmerat, ange ett lösenord, tryck på [OK] och fortsätt sedan till steg 8.

6Tryck på [Informationskorg].

7Ange ett korgnamn och tryck sedan på [OK].

8Ange SEP-koden.

Bild på användarpanelen

För att ändra SEP-koden, tryck på [Rensa] eller [Radera/Stopp] och försök sedan igen. För att ändra korgnamnet, tryck på [Korgnamn] och fortsätt sedan till steg 7.

9Tryck på [Lösenord].

Om du inte vill programmera ett lösenord, fortsätt till steg 12.

10Ange ett lösenord och tryck sedan på [OK].

Bild på användarpanelen

Om du gör fel, tryck på [Rensa] eller på [Radera/Stopp] innan du trycker på [OK] och försök sedan igen.

11Ange lösenordet igen och tryck sedan på [OK].

Om du gör fel, tryck på [Rensa] eller på [Radera/Stopp] innan du trycker på [OK] och försök sedan igen.

12Tryck på [OK].

13Tryck på [Avsluta].

14Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• Du kan redigera korgar på samma sätt som du programmerar dem. Du kan däremot inte redigera korgar som används.