Programmera/Ändra personliga korgar

Detta avsnitt beskriver hur du programmerar personliga korgar.

Du kan programmera följande poster:

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Allmänna inställningar].

3Tryck på [Korginställning].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Välj en korg att programmera.

När du programmerar en ny korg, tryck på [Ej programm.].

Bild på användarpanelen

För att ändra en redan programmerad korg, tryck på den och fortsätt till steg 8.

6Tryck på [Personlig korg].

7Ange ett korgnamn och tryck sedan på [OK].

8Ange en SUB-kod.

Bild på användarpanelen

För att ändra SUB-koden, tryck på [Rensa] eller [Radera/Stopp] och försök sedan igen. För att ändra ett korgnamn, tryck[Korgnamn] och repetera sedan från steg 7.

9Ange de inställningar som du önskar.

Om du inte vill programmera ett lösenord eller en mottagare, fortsätt till steg 16.

10Tryck på [Lösenord].

11Ange ett lösenord och tryck sedan på [OK].

Bild på användarpanelen

Om du gör fel, tryck på [Rensa] eller på [Radera/Stopp] innan du trycker på [OK] och försök sedan igen.

12Ange lösenordet igen och tryck sedan på [OK].

Om du gör fel, tryck på [Rensa] eller på [Radera/Stopp] innan du trycker på [OK] och försök sedan igen.

För att ändra lösenordet efter det att du har tryckt på [OK], tryck på [Ändra] och repetera steg 11 och 12, eller tryck på [Avbryt] och repetera från steg 10.

13Tryck på [OK].

14Tryck på [Mottagare].

15Välj en mottagare med hjälp av mottagarlistan och tryck sedan på [OK].

Bild på användarpanelen

Tryck på knappen till vänster om displayen för att växla mottagare mellan faxnummer, e-postadress, Internetfax-mottagare och mottagarmapp.

IP-faxmottagare visas i faxmottagarlistan.

16Tryck på [Säkerhet].

Om du inte anger säkerhetsfunktionen, fortsätt till steg 18.

Säkerhetsskyddet är inställt att använda S/MIME-autentisering. För mer information om de utökade säkerhetsfunktionerna, kontakta din administratör.

17Välj säkerhetsfunktioner.

Bild på användarpanelen

För att ange kryptering för dokument som ska levereras, tryck på [Kryptering]. För att använda krypteringsfunktionen måste adressen lagras i adressboken och möjliggöra krypteringsvalet. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

Tryck på [Signatur] för att bifoga en signatur till dokumentet för leverans. För mer information om signatur, kontakta din administratör.

18Tryck på [OK].

19Tryck på [Avsluta].

20Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• När du programmerar ett lösenord visas ett märke framför korgnamnet.

• Du kan ställa in faxmottagare, Internetfax-mottagare, IP-faxmottagare, e-postmottagare eller mappmottagare som mottagare.

• Om du har angett e-postmottagare eller mappmottagare kan du ange filformatet som används för leverans. Se "Parameterinställningar" (switch 21, bit 3).

• Faxrubriken skrivs inte ut på levererade dokument.

• Om ett dokument inte kan levereras skrivs en felrapport ut och dokumentet sparas som ett konfidentiellt mottaget dokument.

• Du kan redigera korgar på samma sätt som du programmerar dem. Du kan däremot inte redigera korgar som används.

• Om en mottagare i mottagartabellen raderas efter att ha registrerats kommer inte leveransen att utföras och inställningarna för mottagaren raderas också. När en leveransmottagare ändras skickas ett dokument till den ändrade mottagaren. Om det inte finns någon mottagare av den specifika typen kan du ställa in vilken mottagare som ska vara den alternativa mottagaren. Se "Parameterinställningar" (switch 32, bit 0).

• Välj [Kryptera alla] i krypteringsinställningarna så sänds krypterad e-post oavsett krypteringsinställningarna i [Säkerhet]. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

• Den elektroniska signaturen är begränsad på följande sätt beroende på S/MIME-inställningarna på webbläsaren. För mer information om den elektroniska signaturen, kontakta din administratör.

• Om [Ställ in individuellt] är inställt:

Du kan ställa in [Signatur] i [Säkerhet] och bifoga en elektronisk signatur till e-posten för varje utskick.

• Om [Använd inte signaturer] är inställt:

Även om du trycker på [Säkerhet] kommer inte [Signatur] att visas.

• Om [Använd signaturer] är inställt:

En elektronisk signatur bifogas när du skickar e-post. [Signatur]inställningen i [Säkerhet] kan inte avbrytas.