Leveransinst. för SMTP-mott.fil

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i menyn Leveransinst. för SMTP-mott. fil under Faxinställningar.

När en auktoriserad e-postadress har ställts in kommer e-post som tas emot från adresser som inte stämmer överens med den auktoriserade adressen att avfärdas och ett felmeddelande skickas tillbaka till SMTP-servern.

Den auktoriserade e-postadressen jämförs med adresserna till e-postens upphovsmän, enligt följande exempel.

Inga felrapporter skrivs ut även om e-posten avfärdas.

Denna funktion är tillgänglig på system som tillåter omdirigering av e-post som mottagits via SMTP.

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Mott.inst.].

3Tryck på [Leveransinst. för SMTP-mottagningsfil].

4Tryck på [På].

Bild på användarpanelen

5Tryck på [Ändra].

Bild på användarpanelen

6Ange sändningens e-postadress som ska auktoriseras.

Om du gör fel, tryck på [Backsteg] eller [Rensa] och anger sedan igen.

7Tryck på [OK].

8Tryck på [Säkerhet].

Om du inte anger säkerhetsfunktionen, fortsätt till steg 11.

Säkerhetsskyddet är inställt att använda S/MIME-autentisering. För mer information om de utökade säkerhetsfunktionerna, kontakta din administratör.

Bild på användarpanelen

9Välj säkerhetsfunktioner.

För att ange kryptering för dokument som ska levereras, tryck på [Kryptering]. För att använda krypteringsfunktionen måste adressen lagras i adressboken och möjliggöra krypteringsvalet. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

Tryck på [Signatur] för att bifoga en signatur till dokumentet för leverans. För mer information om signatur, kontakta din administratör.

Bild på användarpanelen

10Tryck på [OK].

11Tryck på [Avsluta].

12Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• Om du har angett en mottagande e-postadress för leverans kan du ange filformatet som används för leverans. Se "Parameterinställningar" (switch 21, bit3).

• Välj [Kryptera alla] i krypteringsinställningarna så sänds krypterad e-post oavsett krypteringsinställningarna i [Säkerhet]. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

• Den elektroniska signaturen är begränsad på följande sätt beroende på S/MIME-inställningarna på webbläsaren. För mer information om den elektroniska signaturen, kontakta din administratör.

• Om [Ställ in individuellt] är inställt:

Du kan ställa in [Signatur] i [Säkerhet] och bifoga en elektronisk signatur till e-posten för varje utskick.

• Om [Använd inte signaturer] är inställt:

Även om du trycker på [Säkerhet] kommer inte [Signatur] att visas.

• Om [Använd signaturer] är inställt:

En elektronisk signatur bifogas när du skickar e-post. [Signatur]inställningen i [Säkerhet] kan inte avbrytas.