Mottagningsfil, inställning

Ange om mottagna dokument ska sparas på hårddisken eller om de ska skrivas ut direkt utan att sparas. Du kan skriva ut lagrade dokument flera gånger och ladda ned dem som bilder till en dator med hjälp av Web Image Monitor eller DeskTopBinder. Om du väljer att skriva ut utan att spara kommer dokument att skrivas ut varje gång de tas emot.

Om du har använt Systeminställningar för att ange att mottagna fax ska distribueras till leveransservern kan dokumenten inte sparas på hårddisken.

Viktigt

• Tillvalet skrivar-/skannerenhet krävs.

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Mott.inst.].

3Tryck på [Mottagningsfil, inställning].

4Tryck på [Utskrift] eller [Lagra] och tryck sedan på [OK].

Bild på användarpanelen

För att avbryta ett val, tryck på [Avbryt]. Displayen återgår till den i steg 3.

När [Lagra] är valt kan du välja om du vill sända en mottagningsbekräftelse till en specifik e-postadress eller ej. För att bekräfta mottagandet, tryck på [Meddela mottagare] och välj en e-postadress från de faxmottagare som finns inprogrammerade i adressboken. Du kan dessutom registrera en gruppmottagare. I det fallet kan maximalt 500 mottagare läggas upp i en grupp.

5Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• Du kan använda "Parameterinställningar" (switch 10, bit 5) för att välja om lagrade mottagna dokument ska skrivas ut eller ej. Se "Parameterinställningar"

• Om [Lagra] är valt och en mottagare som ska meddelas har angetts kan mottagningsmeddelande sändas till den angivna e-postadressen.

• Dokument som sparats på hårddisken kategoriseras som mottagna och lagrade dokument.

• Du kan inte byta till en annan inställning om mottagna dokument har lagrats på hårddisken. För att byta till en annan inställning, skriv om nödvändigt ut dokument som är lagrade på hårddisken och radera dem sedan.

• Mottagna konfidentiella dokument lagras i minnet. Använd funktionen Skriv ut konfidentiell mottagen fil för att skriva ut dem.

• Med [Lagra] valt används mer minne eftersom antalet sparade dokument ökar. När minnet inte räcker till sparas inga fler dokument på hårddisken. När detta händer börjar maskinen skriva ut och sedan skriva över gamla dokument.

• Du kan lagra mottagna dokument upp till totalt cirka 320 sidor eller 2240 sidor i A4-format standard <ITU-T#1Chart>.

• Du kan inte sända mottagna dokument.

• Du kan inte hantera lagrade dokument från dokumentserverns display.

• Vi rekommenderar att du använder Web Image Monitor som körs i samma nätverksmiljö som denna maskin. I annat fall kanske webbläsaren inte öppnas och ett fel uppstår.

Närliggande ämnen

Mottagningsrapport för e-post