Användarstämpel

Programmera/Radera stämpel

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.

Stämpelformat: 1-4

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.

Stämpelfärg: 1-4

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.