Parallellgränssnitt

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i menyn Parallellt gränssnitt under Gränssnittsinställningar.

[Parallellt gränssnitt] visas när maskinen är installerad med IEEE 1284-gränssnittskort.

Parallell timing

Ställer in timing för det parallella gränssnittets kontrollsignal.

Vanligtvis är det inte nödvändigt att ändra denna inställning.

Standardinställningen är ACK Utanför.

Parallell kommunikationshastighet

Ställer in kommunikationshastigheten för det parallella gränssnittet. Om hastigheten är för hög kan det hända att data inte överförs jämnt. Om detta inträffar, ändra inställningarna till "Standard".

Standardinställningen är Hög hastighet.

Val, signalstatus

Ställer in nivån på valsignalen för det parallella gränssnittet.

Standardhastigheten är Hög.

Mata in primär

Ställer in om den inmatade primära signalen vid mottagning ska godkännas eller ej.

Vanligtvis är det inte nödvändigt att ändra denna inställning.

Standardinställningen är Inaktiv.

Dubbelriktad Kommunikation

Ställer in skrivarens svarsläge till en statusförfrågan när ett parallellt gränssnitt används. Om du får problem när du använder maskiner av andra tillverkare ställer du in detta läge på "Av".

Standardinställningen är .

Vid inställningen [Av] avaktiveras den dubbelriktiga kommunikationsfunktionen och skrivardrivrutinen kommer inte att installeras med Windows-funktionen Automatisk identifiering.

Signalkontroll

Anger hur fel under utskrift eller faxsändning från datorn ska tas om hand.

Vanligtvis är det inte nödvändigt att ändra denna inställning.

Standardinställningen är Jobmottagningsprio..