Timerinställningar

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i menyn Timerinställningar under Systeminställningar.

Standardinställningar visas i fetstil.

Timer Auto av

För att spara energi stängs maskinen automatiskt av när en viss tid har gått efter ett avslutat jobb. Denna funktion kallas "Auto Av".

Maskinens status då automatisk avstängning är aktiverat kallas för "Av-läge" eller "Sovläge".

För Timer Auto av anger man hur lång tid som ska gå före den automatiska avstängningen.

Standardinställningen är 30 min..

Tidsperioden kan ställas in med sifferknapparna från 1 till 240 minuter.

Det kan hända att automatisk avstängning inte fungerar när felmeddelande visas.

Timer för energibesparing

Ange efter hur lång tid maskinen ska vänta innan den går till energisparläget efter avslutat kopieringsjobb eller efter den senast utförda åtgärden.

Tidsperioden kan ställas in med sifferknapparna från 1 till 240 minuter.

Standardinställningen är 15 min..

Timer för Panel Av

Ange efter hur lång tid panelen ska stängas av efter avslutat kopieringsjobb, eller efter den senast utförda åtgärden.

Ange ett tidsintervall mellan 10 sekunder och 240 minuter med sifferknapparna.

Standardinställningen är 60 sekunder.

System för autoåterställning av timer

Systemåtergångsinställningen växlar automatiskt till skärmen för den funktion som valts som prioritet när inga jobb pågår, eller när ett avbrutet jobb nollställs. Inställningen bestämmer intervallen för systemåtergång.

Du kan ange tiden från 10 till 999 sekunder med sifferknapparna.

Standardinställningen är , 60 sekunder.

Timer för auto-återgång, kopiator/dok.serv.

Anger efter hur lång tid kopiator- och dokumentserverlägena ska återställas.

Om [Av] väljs växlar maskinen inte automatiskt till skärmen där användarkoden ska anges.

Du kan ange tiden från 10 till 999 sekunder med sifferknapparna.

Standardinställningen är , 60 sekunder.

Auto-återgång timer, fax

Anger efter hur lång tid faxläget ska återställas.

Du kan ställa in tiden från 30 till 999 sekunder med sifferknapparna.

Standardinställningen är 30 sekund(er).

Auto-återgång timer (skrivare)

Ange efter hur lång tid skrivarfunktionen ska återställas.

Du kan ange tiden från 10 till 999 sekunder med sifferknapparna.

Standardinställningen är , 60 sekunder.

Auto-återgång timer (skanner)

Ange efter hur lång tid skannerfunktionen ska återställas.

Om [Av] är vald växlar inte maskinen automatiskt till skärmen där användarkoden ska anges.

Du kan ange tiden från 10 till 999 sekunder med sifferknapparna.

Standardinställningen är , 60 sekunder.

Aktivera datum

Ange datumet för kopiatorns interna klocka med hjälp av sifferknapparna.

För att växla mellan år, månad och dag, tryck på [bild] och [bild].

Ange tid

Ställ in tiden för kopiatorns interna klocka med hjälp av sifferknapparna.

Ange tiden i 24bildtimmarsformat (i steg om 1 sekund).

För att växla mellan timmar, minuter och sekunder, tryck på [bild] och [bild].

Timer för automatisk utloggning

Ange om en användare ska loggas ut automatiskt eller ej när användaren inte använder maskinen under en viss tidsperiod efter inloggning.

Du kan ange tiden från 60 till 999 sekunder, i steg om en sekund, med sifferknapparna.

Standardinställningen är , 180 sekunder.

Veckotimerkod

Ange ett lösenord (använd högst åtta siffror) för att slå på strömmen under de tidsperioder när "Veckotimer" stänger av maskinens ström.

För att göra den här inställningen måste administratörsautentisering vara aktiverad. För mer information, kontakta din administratör.

Standardinställningen är Av.

Om du har valt "På", ange lösenordet.

Om du väljer "På" kan du inte använda maskinen ens om du ställer strömbrytaren till "På", om du inte anger lösenordet.

Om du väljer "Av" behöver du inte ange något lösenord för att slå på maskinen. Du behöver bara ställa strömbrytaren till "På".

Veckotimer: Måndag bild Söndag

Ange den tid varje dag då strömmen ska slås på/av.

• Tid för påslagning

• Tid för avstängning

Ange tiden i 24bildtimmarsformat.

Ange "timme" och "minut" med siffertangenterna.