Filöverföring

Det här avsnittet beskriver hur du med hjälp av verktygen gör inställningar för filöverföringar.

Ändra inställning med Web Image Monitor, SmartDeviceMonitor for Admin, och telnet.

[Filöverföring] bild [SMTP-server]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [SMTP-autentisering]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [POP före SMTP]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Mottagningsprotokoll] bild [POP3]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Mottagningsprotokoll] bild [IMAP4]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Mottagningsprotokoll] bild [SMTP]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Inställningar för POP3/IMAP4]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Administratörs e-postadress]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Port för e-postkommunikation]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Intervall för e-postmottagning]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Max. storlek, e-postmottagning]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [E-postlagring i server]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Standardanvändarnamn/Lösenord (Skicka)]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Konto för fax till e-post]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Skannerns uppkopplingsintervall]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Filöverföring] bild [Skannerns antal uppkopplingar]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.