Gränssnittsinställningar

Det här avsnittet beskriver hur du använder verktyg för att göra gränssnittsinställningar.

Ändra inställning med Web Image Monitor, SmartDeviceMonitor for Admin, och telnet.

[Nätverk] bild [IPv4-maskinadress] bild [Auto-hämta (DHCP)]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Maskinens IPv4-adress] bild [Ange] bild "IPv4-adress"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Maskinens IPv4-adress] bild [Ange] bild "Subnet-mask"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [IPv4 Gateway-adress]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [IPv6-maskinadress] bild "Manuell konfigurationsadress"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [IPv6 Gateway-adress]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Autokonfiguration IPv6 Stateless-adress]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [DNS-konfiguration] bild [Auto-hämta (DHCP)]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [DNS-konfiguration] bild [Ange] bild "DNS-server 1-3"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [DDNS-konfiguration]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Domännamn] bild [Auto-hämta (DHCP)]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Domännamn] bild [Ange] bild "Domännamn"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [WINS-konfiguration] bild [På] bild "Primär WINS-server"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [WINS-konfiguration] bild [På] bild "Sekundär WINS-server"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [WINS-konfiguration] bild [På] bild "Scope-ID"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [WINS-konfiguration] bild [Av]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Aktivt protokoll] bild "IPv4"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Du kan ange TCP/IP-inställningar om SmartDeviceMonitor for Admin kommunicerar med maskinen med hjälp av IPX/SPX.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Aktivt protokoll] bild "IPv6"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Aktivt protokoll] bild "NetWare"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Du kan ange IPX/SPX-inställningar om SmartDeviceMonitor for Admin kommunicerar med hjälp av TCP/IP.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Aktivt protokoll] bild "SMB"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Aktivt protokoll] bild "AppleTalk"

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NCP-leveransprotokoll] bild [IPX Prioritet]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NCP-leveransprotokoll] bild [TCP/IP Prioritet]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NCP-leveransprotokoll] bild [IPX endast]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NCP-leveransprotokoll] bild [TCP/IP endast]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NW Frame Type] bild [Autoval]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NW Frame Type] bild [Ethernet II]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NW Frame Type] bild [Ethernet 802.2]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NW Frame Type] bild [Ethernet 802.3]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [NW Frame Type] bild [Ethernet SNAP]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [SMB-datornamn]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [SMB-arbetsgrupp]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Ethernet-hastighet ]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [LAN-typ] bild [Ethernet]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [LAN-typ] bild [Trådlöst LAN]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Ping-kommando]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Tillåt SNMPv3-kommunikation] bild [Endast kryptering]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Tillåt SNMPv3-kommunikation] bild [Kryptering/Okrypt. text]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Tillåt SSL/TLS-kommunikation] bild [Endast chiffertext]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Tillåt SSL/TLS-kommunikation] bild [Chiffertext prioritet]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Tillåt SSL/TLS-kommunikation] bild [Chiffertext/Okrypt. txt]

• Web Image Monitor: Kan inte användas för att ange inställning.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan inte användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Värdnamn]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan användas för att ange inställningen.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Nätverk] bild [Maskinnamn]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Trådlöst LAN] bild [Kommunikationsläge] bild [802.11 Ad-hocläge]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Trådlöst LAN] bild [Kommunikationsläge] bild [Infrastrukturläge]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Trådlöst LAN] bild [SSID-inställning]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Trådlöst LAN] bild [Ad-hoc-kanal]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.

[Trådlöst LAN] bild [Säkerhetsmetod]

• Web Image Monitor: Kan användas för att ange inställningen.

• SmartDeviceMonitor for Admin: Kan inte användas för att ange inställning.

• telnet: Kan användas för att ange inställningen.