Display

Displayen visar maskinens driftsstatus, felmeddelanden och funktionsmenyer.

Funktionsposterna som visas fungerar som väljartangenter. Du kan välja eller ange en post genom att trycka lätt på den.

När du väljer eller anger en post på displayen så lyses den upp som bild av användarpanelens skärm. Tangenter som syns som bild av användarpanelens skärm kan inte användas.

Viktigt

• Stötar eller tryck motsvarande 30 N eller mer (ca 3 kg) kommer att skada skärmen.

För att visa följande skärm trycker du på [Användarverktyg/räknare] tangenten för att visa menyn Användarverktyg och sedan på [Systeminställningar].

Med menyskärmen Systeminställningar som exempel förklarar detta avsnitt hur maskinens display används.

Bild av användarpanelens skärm (numrerade detaljer)

1. Menyflikarna för de olika inställningarna visas. För att visa den inställning som du vill ange eller ändra, tryck på lämplig menyflik.

2. En lista över inställningarna syns. För att ange eller ändra en inställning, tryck på lämplig knapp i listan.

3. Tryck här för att stänga menyn Användarverktyg.