Slå på/Stänga av strömmen

I det här avsnittet visas hur du slår på/stänger av strömmen till maskinen.

Strömförsörjning

Maskinen har två strömbrytare: startknapp och huvudströmbrytare.

• Startknappen (till höger om kontrollpanelen)

Tryck på knappen för att sätta igång maskinen. När maskinen är uppvärmd kan du använda alla funktioner.

• Huvudströmbrytare (maskinens vänstra sida)

Om du stänger av med den här strömbrytaren slocknar huvudströmindikatorn på högra sidan av panelen och maskinens ström är helt avstängd. När faxenheten (tillval) är installerad kan faxminne försvinna om du stänger av med den här strömbrytaren. Använd endast den här strömbrytaren vid behov.

Obs

• Den här maskinen övergår automatiskt till energisparläge eller stänger av sig själv, om du inte använder den under en viss tid. För att ange den tid maskinen ska vänta innan den övergår till energisparläget och/eller stänger av sig själv, konfigurerar du respektive Tidsinställning av energibesparing och/eller Tidsinställning av auto av. Se handboken för allmänna inställningar.