Återställa systemet

I det här avsnittet förklaras hur systemet återställs.

När ett jobb är färdigt väntar maskinen en viss, förutbestämd tid och återställer sedan de standardvärden för inställningar som har angivits under Funktionsprioritet. Denna funktion kallas "Återställning av systemet". Information om proceduren för att ange standardinställningar under Funktionsprioritet finns i Handbok för allmänna inställningar.

För att ändra den tid som maskinen väntar innan den återställer inställningarna till deras standardvärden använder du inställningen Återställ timer automatiskt. Se Handbok för allmänna inställningar.