Slå på huvudströmbrytaren

I det här avsnittet förklaras hur du slår på huvudströmbrytaren.

Viktigt

• Stäng inte av huvudströmbrytaren omedelbart efter att ha satt på den. Om du gör det kan hårddisken eller minnet skadas, vilket leder till funktionsfel.

1Kontrollera att kontakten är ordentligt isatt i uttaget.

2Öppna kåpan över huvudströmbrytaren och slå sedan på strömmen.

Huvudströmbrytaren slås på.

Bild av huvudströmbrytaren.

Obs

• När du har slagit på huvudströmbrytaren visas eventuellt en skärm som anger att maskinen håller på att initieras. Stäng inte av strömmen under denna process. Initialiseringen tar omkring tre minuter.