När autentiseringsfönstret visas

Det här avsnittet förklarar autentiseringsfönstret.

Viktigt

• Be administratören om användarnamn, lösenord och användarkod för inloggning. Kontakta administratören för att få mer information om användarautentisering.

• Den användarkod som ska anges vid autentisering av användarkoden är det numeriska värde som är registrerat i adressboken som "användarnamn vid inloggning".

Om Grundläggande autentisering, Windowsautentisering, LDAP-autentisering eller autentisering av serverintegration är aktiva, visas autentiseringsfönstret på displayen. Maskinen kan inte användas förrän du har skrivit in ditt användarnamn och ditt lösenord för inloggning. Om användarautentisering är aktiv kan du inte använda maskinen förrän du har skrivit in användarkoden.

När du kan använda maskinen, kan man säga att du är inloggad. När du inte längre har användarstatus, kan man säga att du har loggat ut. Om du har loggat in i maskinen, måste du se till att att logga ut dig igen för att förhindra obehörig användning.

Obs

• Om autentiseringen misslyckas, visas meddelandet “Autentiseringen misslyckades.” på skärmen. Kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord för inloggning.