Förenklad display

Det här avsnittet visar hur man växlar till förenklad display.

När du trycker på tangenten [Förenklad display] går skärmen över från startdisplayen till den förenklade displayen.

Bokstäver och tangenter visas i större storlek, vilket underlättar användningen.

Bild av tangenten Förenklad display.

Exempel på förenklad display

Bilden visar kopiatorfunktionens förenklade display.

Bild av kontrollpanelskärmen (numrerade detaljer)

1. [Tangentfärg]

Använd denna tangent för att öka skärmkontrasten genom att ändra tangenternas färg.

Detta kan endast göras i den förenklade displayen.

Obs

• Tryck på tangenten [Förenklad display] igen för att återgå till kopiatorns startdisplay.

• En del tangenter visas inte på den förenklade displayen.