Inloggning (med kontrollpanelen)

Det här avsnittet förklarar proceduren för inloggning i maskinen när grundläggande autentisering, Windows-autentisering, LDAP-autentisering eller autentisering av serverintegration är inställda.

1Tryck på [Logga in].

Bild av användarpanelskärmen

2Ange ett användarnamn för inloggning och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelskärmen

3Ange ett lösenord och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelskärmen

När användaren har autentiserats visas skärmen för den funktion som du använder.

Obs

• Om autentiseringen misslyckas, visas meddelandet “Autentiseringen misslyckades.” på skärmen. Kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord för inloggning.