Inloggning (med en skrivardrivrutin)

Det här avsnittet förklarar proceduren för inloggning i maskinen med en skrivardrivrutin.

När Grundläggande autentisering, Windows-autentisering eller LDAP-autentisering är aktiva, anger du krypteringsinställningar i skrivardrivrutinens dialogruta för skrivaregenskaper och anger sedan ett användarnamn och lösenord för inloggning. För mer information, se skrivardrivrutinens Hjälp.

Obs

• Om du är inloggad med en skrivardrivrutin behöver du inte logga ut.