Fylla på registerflikar i det breda stormagasinet (LCT)

Fylla på registerflikar i det breda stormagasinet (LCT).

Viktigt

• När du ska skriva ut på registerflikar, använd alltid registerfliksguiden.

• Innan du använder den här funktionen, ställ in positionen för indexfliken innan du påbörjar kopiering. För mer om detta, se Kopiera på registerflikar.

1Välj stormagasinet (LCT).

2Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Registerflikar kan också användas i Kassett 2 och 3. För mer om hur du kopierar på registerflikar från dessa kassetter, se Kopiera på registerflikar.

• För mer om hur du fyller på registerflikar i det breda stormagasinet (LCT), se Felsökning.