Kopiera på registerflikar

Du kan kopiera på registerflikar.

Bild på kopiering av registerflikar

Viktigt

• Innan du använder den här funktionen, ställ in papperskassetten för registerflikar och ställ in positionen för indexfliken under Papperstyp i Användarverktyg. För mer om papperstyper, se Handbok för allmänna inställningar.

Bild på kopiering av registerflikar

1. Originalets bredd

2. Indexbredd

• Ange registerflikarnas format under inställningar för kassettpappersformat i Användarverktyg. Följande format kan väljas: A4, 81/2 × 11 och 81/2 × 14. För mer om kassettpappersformaten, se Handbok för allmänna inställningar.

• Registerflikar kan användas i Kassett 2 och 3 eller det breda stormagasinet (Bred LCT). Placera registerflikarna med kopieringssidan nedåt.

• Använd alltid registerflikshållaren vid kopiering på registerflikar.

Bild på Kassett 2

• Placera registerflikarna så att det matas från sidan med sidan utan flikar först.

• När du fyller på registerflikar i Kassett 2 eller 3, justera då den bakre guiden så att registerflikshållaren passar mot registerflikarna.

Bild på Kassett 2

Registerflikarna matas med den översta fliken först.

Bild på kopiering av registerflikar

1. Original

2. Registerflikar

3. Kopior

1Välj papperskassetten med registerflikarna.

Bild av användarpanelen

2Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Kontrollera indexflikens placering för att undvika att bilden blir avhuggen.

• Passa in bilden som ska kopieras genom att kontrollera indexflikens placering. Om bilden skrivs utanför den första fliken kan baksidan på de underliggande bladen bli nedsmutsade av toner.

• För att kopiera på registerflikar från sidoinmatningsfacket, se “Fylla på registerflikar i sidoinmatningsfacket”.

• Om papper har fastnat i maskinen, kontrollera hur originalen och registerflikarna har placerats och gör om kopieringen.