Kopiera från det breda stormagasinet

Med det breda stormagasinet kan du kopiera på avvikande format.

Använd det breda stormagasinet för att kopiera på OH-film, självhäftande etiketter, tjockt papper så som kuvert, registerflikar och papper som inte kan placeras i papperskassetterna.

Viktigt

• Sidoinmatningsfacket kan inte användas när det breda stormagasinet har installerats.

• Specialpapper så som OH-film och tjockt papper måste laddas i det breda stormagasinet. Ange papperstypen i förväg under Papperstyp: LCT i Användarverktyg. För mer om detta, se Handbok för allmänna inställningar.

• Vid kopiering på specialpapper ska detta fyllas på i det breda stormagasinet (LCT) och formatet ska i förväg anges under pappersformat för pappersmagasin (LCT) i Användarverktyg. För en beskrivning av hur du anger papperstyp i det breda stormagasinet (LCT), se Handbok för allmänna inställningar.

• För en förklaring av hur du fyller på papper i det breda stormagasinet (LCT), se Felsökning.

Obs

• Om du väljer Tjockt papper 2, Tjockt papper 3 eller Specialpapper 2 för Papperstyp: LCT i Användarverktyg, aktiveras automatiskt en pappersfläkt för papperet i det breda pappersmagasinet.