Fylla på kuvert i det breda stormagasinet(LCT)

Fylla på kuvert i det breda stormagasinet (LCT).

Viktigt

• Vid inställning av kuvert, använd alltid sidoguiderna för vykort.

För att fylla på kuvert i det breda pappersmagasinet (LCT), placera dem med kopieringssidan uppåt. Kuverten ska placeras öppna och med öppningen i motsatt riktning till pappersmatningen.

Innan du kan använda den här funktionen måste du ange kuvertens format under Kassettens pappersformat: LCT i Användarverktyg. För mer om detta, Handbok för allmänna inställningar.

1Välj stormagasinet (LCT).

2Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• För mer om hur du fyller på kuvert i stormagasinet (LCT), se Felsökning.

• För information om storlekar på kuvert, se Om den här maskinen.