Kopiera på tjockt papper

Välj papperstyp och storlek när du kopierar på tjockt papper.

1Öppna sidoinmatningsfacket och för in papperet med framsidan uppåt så att ett pip hörs.

2Justera pappersguiderna efter pappersformatet.

3Tryck på [Sidofack], och sedan på [Skarp].

4Tryck på [Välj tjockt papper].

Bild av användarpanelen

5Välj papperstyp (en av [Tjockt papper 1], [Tjockt papper 2] eller [Tjockt papper 3]) och tryck sedan på [OK].

Välj [Tjockt papper 1] när pappersvikten är mellan 127,5 g/m2 (34,0 lb.) och 163,9 g/m2 (43,9 lb.).

Välj [Tjockt papper 2] när pappersvikten är mellan 164,0 g/m2 (44,0 lb.) och 249,9 g/m2 (66,9 lb.).

Välj [Tjockt papper 3] när pappersvikten är mellan 250,0 g/m2 (67,0 lb.) och 300,0 g/m2 (80,0 lb.).

Bild av användarpanelen

6Ange pappersformat och tryck sedan på [OK].

7Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Utskrift på tjockt papper kan ta längre tid än utskrift på vanligt papper.

• För att förhindra att flera ark matas samtidigt ska du bläddra igenom papperet innan du placerar det i kassetten.