Kopiera på OH-film eller tunt papper

Vid kopiering på OH-film eller tunt papper, välj typ och storlek på papper.

Viktigt

• Vi rekommenderar att angiven OH-film används.

• Använd inte färgad OH-film med lättsmältande ytskikt.

• OH-film måste placeras med framsidan uppåt i kassetten med den skårade kanten av arket i passande hörn på kassetten.

• När du kopierar på OH-film, ta bort de kopierade arken ett i taget.

1Öppna sidoinmatningsfacket och för in papperet med framsidan uppåt så att ett pip hörs.

2Justera pappersguiderna efter pappersformatet.

3Tryck på [Sidofack], och sedan på [Skarp].

4Välj papperstyp ([OH-film)] eller [Tunt papper]) under Specialpapper.

Bild av användarpanelen

5Ange pappersformat och tryck sedan på [OK].

6Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Utskrift på specialpapper såsom OH-film och tunt papper kan gå långsammare än utskrift på vanligt papper.

• För att förhindra att flera ark matas samtidigt ska du bläddra igenom papperet innan du placerar det i kassetten.