Kopiera på kuvert

Vid kopiering på kuvert, ange papperstyp och format.

Viktigt

• Innan du använder den här funktionen anger du papperstjockleken under Papperstyp: Sidofack i Användarverktyg. För mer om detta, se Handbok för allmänna inställningar.

1Öppna sidoinmatningsfacket och för in kuverten med kopieringssidan nedåt så att ett pip hörs.

2Justera pappersguiderna efter kuvertsidan.

3Tryck på [Sidofack], och sedan på [Skarp].

4Tryck på [Anpassat format].

Bild av användarpanelen

5Ange kuvertformat och tryck sedan på [OK].

6Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• När ett original placeras på originalglaset ska orginalets undre kant läggas längst den vänstra skalan.

• När ett original placeras i ADF-enheten ska originalets undre kant sättas in i ADF-enheten.

• När kuvert sätts in ska flikarna vikas upp och kuverten placeras i motsatt riktning till pappersmatningen.

Illustration av sidoinmatningsfacket

• Lägg i kuvert (162 × 229 mm (C5)) så att öppningen är nedåt med den vikta sidan mot sidoguiden.

Illustration av sidoinmatningsfacket

• När du anger längdmåttet för kuvert, ange då längden för ett öppet kuvert.

Bild av kopiering på kuvert

1. Vertikalt format

2. Liggande storlek

• Du kan fylla på upp till 10 kuvert (80 - 95 g/m2, 24 lb.) i sidofacket åt gången utan att trycka ihop dem. Kuverten får inte vara fuktiga. Fyll bara på så många kuvert som får plats mellan pappersguiderna i sidoinmatningsfacket.

• Töm kuverten på luft innan du fyller på dem.

• För att få en bättre utskriftskvalitet rekommenderas att ställa in höger, vänster, övre och nedre utskriftsmarginaler på minst 15 mm (0,6 tum) vardera.

• Kuvert kan inte skrivas ut med duplexfunktionen.

• Använd kuvert av samma typ och format för utskriftsjobbet.

• Innan du fyller på kuvert, platta till inmatningskanten (sidan som först matas in i maskinen) genom att stryka över den med en linjal eller liknande.

• Innan du fyller på kuvert, kontrollera att de är rektangulära.

• För information om storlekar på kuvert, se Om den här maskinen.