Papir fremføres eller leveres ikke normalt

Hvis printeren fungerer, selvom papiret ikke vil fremføres, eller der opstår papirstop gentagne gange, skal du kontrollere printerens og papirets tilstand.

Papiret fremføres ikke jævnt.

Papirstyrene er ikke indstillet korrekt.

• Kassettens papirstyr er ikke indstillet til det ilagte papir. Justér papirstyrene, og læg papiret i igen. Se Ilægning af papir.

Papiret er ikke lagt rigtigt i.

Papiret er krøllet.

• Fjern det ilagte papir, og kontrollér, om det er krøllet. Hvis det er det, skal du glatte det.

Papir, der ikke er kompatibelt, er lagt i.

Der opstår papirstop gentagne gange.

Styrepladen er ikke lukket.

• Sørg for, at styrepladen er lukket. Tryk på pladen på begge sider, indtil den klikkes på plads. Se Vejledning til komponenterne.

billede

Tryk på PUSH-området på begge sider af styrepladen, indtil den lukkes helt.

Udskrivning på begge sider af billeder med stor farvetæthed.

• Hvis der skal udskrives billeder, der indeholder områder med massiv farve, som forbruger meget blæk, anbefaler vi enkeltsidet udskrivning.

Flere ark fremføres ad gangen.

Fjern papiret fra papirkassetten, luft det godt, og bank det på en jævn overflade som f.eks. et bord for at gøre kanterne lige. Kontrollér positionen af papirstyrene i papirkassetten, og læg derefter papiret i igen. Se Forholdregler ved håndtering af papir, Ilægning af papir.

Selv om et opstået problem med papirstop blev løst, fremføres papiret ikke.

Når der opstår papirstop, skal du først løse problemet og derefter trykke på tasten [Fortsæt uds./Rengøring af hoved]. Se Brug af tasten [[Fortsæt uds./Rengøring af hoved]] til at fjerne papirstop.