Vigtige punkter vedrørende printerdeling under Windows 98/Me

Når der køres printerdeling fra en printserver og tilslutning til en printer fra en computer med Windows 98/Me, er der en risiko for, at der opstår fejl i installationen af printerdriveren på klientsiden. Hvis dette sker, skal du foretage følgende indstillinger på både printserveren og klienten:

Yderligere information om problemer, der kan opstå

Printerdeling vises ikke på klientcomputeren, og når du forsøger at udskrive, starter udskrivningen ikke, og en fejlmeddelelse vises.

Indstillinger for printserver

På printserveren fra ikonet Printere skal du åbne Printeregenskaber. På fanen [Generelt] skal du slette [Kommentar].

Prøv følgende, hvis du ikke kan komme ud af Indstillinger for printserver:

1. På fanen [Deling] skal du indtaste [Sharenavn] ved hjælp af mindre end syv bogstaver.

2. På fanen [Deling] skal du slette [Kommentar].

3. Indtast servermaskinnavn (computernavn) ved hjælp af mindre end syv bogstaver.

Sådan nulstilles en klientcomputer

1. Slet klientcomputerens printerdriver, og genstart derefter Windows.

2. På printserveren skal du foretage de nødvendige indstillinger under "Indstillinger for printserver".

3. Geninstallér printerdriveren på klientcomputeren.