Grundig hovedrens

Følg nedenstående procedure for at udføre en grundig rensning af udskriftshovedet. Da dette bruger mere blæk end en almindelig rengøring af hovedet, skal du kun udføre dette, hvis der stadig er problemer efter en almindelig rengøring af hovedet.

Når farvepatronen er tom, skal du udskifte den i stedet for at udføre rengøring af udskriftshovedet. Når en farvepatron er blevet udskiftet, udføres rengøring af udskriftshovedet automatisk.

1. Flyt kuvertvælgeren image til forreste position.

billede

2. Tryk på [Menu]-tasten.

billede

3. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Vedligeholdelse] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Menu:
     Vedligeholdelse
  4. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Grundig hovedrens] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Vedligeholdelse:
     Fuld hovedrens.
  5. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vælge en farve, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Fuld hovedrens.:
     Alle hoveder

billede

1. Hoved 1 (gul/magenta)

2. Hoved 2 (sort/cyan)

6. Tryk på [#Enter]-tasten.

Tryk på # for
    grund. hovedrens

Grundig hovedrens starter.

Vedligeholdelse
    i gang...
  7. Tryk på [Online]-tasten.

Det første skærmbillede vises.