Udførelse af vedligeholdelse ved hjælp af kontrolpanelet (vedligeholdelsesmenuen)

Du kan angive indstillinger for printervedligeholdelses ved hjælp af vedligeholdelsemenuen, hvis du fx vil justere indstillingerne til gradering og belysning.

Tjek af dyse

Du kan udskrive et testmønster for at kontrollere, om farverne sprøjtes korrekt ud fra dyserne i udskriftshovederne.

Rengøring af hoved

Du kan rengøre udskriftshovedet.

Rengør hovedet, hvis nogle af farverne ikke udskrives eller udskrives svagt.

Der bruges blæk til rengøring af hoved.

Grundig hovedrens

Du kan rengøre udskriftshovedet grundigt.

Da grundig hovedrens bruger mere blæk end rensning af hoved, skal du kun gøre dette, hvis udskriftshovedet ikke blev rent ved rengøring af hovedet.

Hovedposition

Hvis linjerne, der udskrives i to retninger på papiret, er skæve på den lodrette led, eller hvis udskrevne billeder er uskarpe, skal du udskrive testmønstret og justere udskriftshovedets position.

Jst. papirfremf.

Hvis linjerne, der udskrives i to retninger på papiret, er skæve på den vandrette led, eller hvis billederne udskrives ujævnt, skal du udskrive testmønstret og justere indstillingerne for papirfremføring.

Registrering

Udskriv testmønstret, og justér det punkt, hvor udskrivningen starter, i hver papirfremføringskassette.

Tastgentagelse

Tastgentagelsesfunktionen giver dig mulighed for at angive værdier i enheder på ti eller at rulle hurtigt i displayet ved at trykke på og holde en tast i kontrolpanelet nede. Du kan aktivere eller deaktivere denne funktion.

• Til

• Fra

Standard: Til

Papirfremfremføringstest

Du kan køre et ark papir igennem uden at skrive noget ud på det.

Dekondensering

Hvis du vil fjerne fugt fra den indvendige del af printeren, kan du køre tre ark papir igennem uden at skrive noget ud på dem.

Relaterede emner

Tjek af dyse
Rengøring af hoved
Grundig hovedrens
Hovedposition
Justér papirfremføring
Registrering
Dekondensering