Besked om printerstatus via e-mail

Du kan få besked om printerstaus via e-mail i tilfælde af, at printeren f.eks. løber tør for papir, eller der opstår papirstop.

E-mailen med besked om printerstatus sendes til den e-mail-adresse, der er angivet som destination på forhånd.

Du kan også angive tidsintervallet for den status, der skal gives besked om.

Følgende typer status kan meddeles:

Flowchart der viser, hvordan besked via e-mail angives

Angiv printerindstillingen.

Tasten pil ned

Angiv indstillingen for netværksinterfacekortet (ved hjælp af webbrowseren eller telnet)

Hvis du vil angive indstillingen for netværksinterfacekortet, skal du bruge webbrowseren eller telnet. Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver indstillingen for netværksinterfacekortet ved hjælp af webbrowseren.

Relaterede emner

Angivelse af besked om printerstatus via e-mail
Automatisk besked via e-mail: Fejlmeddelelse til gruppe 1-3
Automatisk besked via e-mail: Tællermeddelelse til gruppe
Automatisk besked via e-mail: Fejlmeddelelse
Automatisk besked via e-mail: Tællermeddelelse