Angivelse af besked om printerstatus via e-mail

I E-mail kan du angive grundlæggende indstillinger samt godkendelsesindstillinger for afsendelse af e-mails.

Angivelse af SMTP-server

Du kan angive, om SMTP skal bruges samt angive SMTP-servernavnet og SMTP-portnummeret. “Administrators e-mail-adresse” vil blive vist i e-mailen. “Enhedens e-mail-adresse” vil blive vist i feltet “Fra”.

Funktioner

Valgbar værdi

Standard

SMTP

Aktiv

Inaktiv

Inaktiv

SMTP-servernavn

Maks. 127 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen

SMTP-portnummer

1-65535

25

Enhedens e-mail-adresse

Maks. 127 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen

Administrators e-mail-adresse

Maks. 127 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen

Tekst i e-mail

Maks. 255 tegn (1-byte alfanumeriske) (2-byte-tegn tilgængelige)

Ingen

Angivelse af SMTP-godkendelse

Ved at angive indstilling for SMTP-godkendelse kan du sende e-mails til destinationer, hvor e-mail-serveren udfører SMTP-godkendelse.

Ved at angive indstillingen for SMTP-godkendelse kan du logge på SMTP-servere, hvilket kræver godkendelse. De understøttede godkendelsesprotokoller er: CRAM MD5, PLAIN og LOGIN.

Hvis du indstiller [SMTP-godkendelseskryptering] til [Auto], vil printeren forsøge at logge på ved hjælp af CRAM MD5, LOGIN og derefter PLAIN.

Hvis du indstiller [SMTP-godkendelseskryptering] til [Til], vil printeren kun forsøge at logge på ved hjælp af CRAM MD5. Hvis du indstiller [SMTP-godkendelseskryptering] til [Fra], vil printeren forsøge at logge på ved hjælp af LOGIN og derefter PLAIN.

Funktioner

Valgbar værdi

Standard

SMTP-godkendelse

Aktiv

Inaktiv

Inaktiv

SMTP-godkendelsesnavn

Maks. 191 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen

SMTP-godkendelsespassword

Maks. 63 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen (intet password)

SMTP-godkendelseskryptering

Auto

Til

Fra

Auto

Angivelse af POP før SMTP

Ved at angive indstilling for SMTP-godkendelse kan du sende e-mails til destinationer, hvor e-mail-serveren udfører SMTP-godkendelse.

Ved at bruge POP før SMTP kan du logge på en SMTP-server, der understøtter POP før SMTP.

Du kan angive, om der skal bruges POP før SMTP og angive navnet på POP-serveren, POP-portnummer, POP-brugernavn og POP-password.

Hvis du indstiller [POP-godkendelseskryptering] til [Auto], vil printeren forsøge at logge på ved APOP-login og derefter i almindelig tekst.

Hvis du indstiller [POP-godkendelseskryptering] til [Til], vil printeren kun forsøge at logge på via APOP-login. Hvis du indstiller [POP-godkendelseskryptering] til [Fra], vil printeren kun forsøge at logge på i almindelig tekst.

I standbytiden efter POP-godkendelse (i millisekunder) kan du angive, hvor længe printeren kan vente på at logge på SMTP-serveren efter at have logget på POP-serveren.

Funktioner

Valgbar værdi

Standard

POP før SMTP

Aktiv

Inaktiv

Inaktiv

POP-servernavn

Maks. 127 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen

POP-portnummer

1-65535 (1-byte numeriske tegn)

POP-brugernavn

Maks. 127 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen

POP-password

Maks. 63 tegn (1-byte alfanumeriske)

Ingen (intet password)

POP-godkendelseskryptering

Auto

Til

Fra

Auto

Ventetid efter POP-godkendelse

0-10000 (millisekund(er))