Installation af Brugervejledning

Følg nedenstående procedure, hvis du kun vil installere Brugervejledning.

Hvis du installerede softwaren, da du udførte [Lyninstallation for USB] eller [Lyninstallation for netværk], er der ingen grund til igen at installere den her.

Vigtigt

1. Start Windows, og indsæt den medfølgende cd-rom i cd-rom-drevet.

Afslut alle andre programmer, der kører i øjeblikket.

Efter indsættelse af cd-rom'en vises dialogboksen [Driver, Manual & Utility]. Hvis den ikke vises, skal du dobbeltklikke på ikonet for cd-rom-drevet under [Denne computer] eller [Stifinder] og derefter dobbeltklikke på [SETUP.EXE].

2. Vælg et sprog til interfacet, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [Brugervejledning].

4. Læs hele licensaftalen omhyggeligt. Hvis du accepterer dens betingelser, skal du klikke på [Jeg accepterer betingelserne i licensaftalen], og derefter klikke på [Næste >].

5. Bekræft det sted, hvor du vil installere Brugervejledning, og klik derefter på [Næste >].

Hvis du vil ændre installationsplaceringen, skal du klikke på [Skift...].

6. Bekræft programmappen, hvor du vil installere Brugervejledning, og klik derefter på [Næste >].

7. Klik på [Installer].

Installation starter.

Under installation vises en meddelelse, der spørger, om du vil oprette et ikon til en genvej på skrivebordet. Klik på [Ja] eller [Nej] alt efter, hvad du ønsker.

8. Når installation er afsluttet, skal du klikke på [Udfør].