Angivelser af indstillinger på kontrolpanelet

Foretag de følgende netværksindstillinger, så de stemmer overens med det netværksinterface, du bruger.

Hvis du har sluttet printeren til et netværk, skal du foretage de nødvendige netværksindstillinger.

Den følgende tabel viser kontrolpanelindstillinger og deres standardværdier. Disse punkter vises i menuen [Netværksopsætning].

Indstilling af navn

Værdi

1.DHCP

Til

2.IP-adresse

0.0.0.0

3.Subnetmaske

0.0.0.0

4.Gateway-adresse

0.0.0.0

5.Aktiv protokol

TCP/IP: Aktiv

6.Ethernet-hastighed

Automatisk valg

Det følgende eksempel forklarer, hvordan du foretager indstillinger for TCP/IP.

1. Tryk på [Strøm]-tasten.

billede

2. Tryk på [Menu]-tasten.

billede

Skærmbilledet Menu vises på displayet.

3. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise menuen [Host-interface], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Menu:
     Host-interface
  4. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise [Netværksinstal.], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Host-interface:
     Netværksinstal.
  5. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vælge [IP-adresse], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Netværksinstal.:
     IP-adresse

Den aktuelle IP-adresse vises på displayet.

6. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at indtaste i det yderste, venstre felt af IP-adressen, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

IP-adresse:
      .  0.  0.  0

Hvis du skal bruge en IP-adresse til printeren, skal du kontakte netværksadministratoren.

Værdien flytter med 10, hvis tasten [pil op] eller [pil ned] holdes nede.

Når der trykkes på [#Enter]-tasten, flytter markøren til det næste felt.

7. Tryk på [#Enter]-tasten.

Når den angivne værdi indtastes i det enkelte felt, flytter markøren til det næste felt.

IP-adresse:
     192.  .  0.  0
  8. Angiv værdier i alle felter ved at gentage trinnene, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Hvis du vil returnere til det forrige felt, skal du trykke på [Escape]-tasten.

9. Angiv “Subnetmeske” og “Gatewayadresse” på samme måde som angivelse af IP-adressen.

10. Når du har foretaget alle indstillingerne, skal du trykke på [Online]-tasten.

De angivne indstillinger er nu foretaget, og det oprindelige printerskærmbillede vises igen.

Du kan udskrive konfigurationssiden for at kontrollere de angivne indstillinger.