Udskrivning af en konfigurationsside

Når du har installeret hardwaren, og før printeren sluttes til en computer, skal du udføre en test ved at udskrive konfigurationssiden.

Udskrivning af konfigurationssiden som en testudskrivning præparerer skrivehovederne og giver dig samtidig mulighed for at kontrollere, om printeren fungerer korrekt.

Du kan også bruge konfigurationssiden til at kontrollere printerens konfiguration og systemindstillinger.

Vigtigt

1. Tryk på [Menu]-tasten.

billede

2. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Liste-/testuds.] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Menu:
    Liste-/Testuds.
  3. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Konfig.side] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Liste-/Testuds.:
     Konfig.side

Konfigurationssiden udskrives.

Menuskærmbilledet Liste/Testuds. vises igen, når udskrivningen er afsluttet.

Kontrollér, om dyserne i udskriftshovedet er tilstoppede, ved at udskrive et dysetestmønster.

4. Hold [Strøm]-tasten nede, indtil printeren lukker ned.

Hvis du vil slutte printeren til en computer via USB, skal du fortsætte til Tilslutning af computeren og installation af softwaren (USB-tilslutning).

Hvis du vil slutte printeren til et netværk, skal du fortsætte til Tilslutning af computeren og installation af softwaren (netværkstilslutning).