Lyninstallation for netværk

Følg nedenstående procedure for at installere printerdriveren, Brugervejledning og DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client.

Vigtigt

Bemærkninger om installationen (netværkstilslutning)

Hvis meddelelsen “Digital signatur blev ikke fundet” eller dialogboksen [Softwareinstallation], [Hardwareinstallation] eller [Windows kan ikke bekræfte udgiveren af denne driversoftware] vises:

1. Klik på [Ja], [Fortsæt alligevel] eller [Installer denne driversoftware alligevel] for at fortsætte installationen.

1. Start Windows, og indsæt den medfølgende cd-rom i cd-rom-drevet.

Afslut alle andre programmer, der kører.

2. Vælg et sprog til interfacet, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [Lyninstallation for netværk].

4. Læs hele licensaftalen omhyggeligt. Hvis du accepterer dens betingelser, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen], og derefter klikke på [Næste >].

5. Søgningen efter netværksprinteren starter. Hvis valgdialogboksen vises, skal du vælge den printermodel, du ønsker at bruge, og derefter klikke på [Installer].

Installation starter.

Hvis dialogboksen [Softwareinstallation] eller [Windows kan ikke bekræfte udgiveren af denne driversoftware] vises, henvises der til “Bemærkninger om installationen”.

Hvis printeren ikke kan findes og kun “Printerport" vises i printerens valgdialogboks, er det enten fordi printerens IP-adresse ikke er angivet, eller fordi computeren og printeren ikke befinder sig i det samme netværkssegment. Før du installerer softwaren, skal du kontrollere printerens IP-adresse og netværkstopologien. Ellers skal du vælge “Printerport" i dialogboksen og derefter installere printerdriveren. Hvis du gør dette, installeres SmartDeviceMonitor for Client ikke samtidig. Installér den bagefter, og konfigurér derefter porten.

Hvis meddelelsen “Digital signatur blev ikke fundet” eller dialogboksen [Hardwareinstallation] vises, henvises der til “Bemærkninger om installationen”.

6. Klik på [Udfør].

Printerdriveren, Brugervejledning og DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client er nu installeret.