Sådan anvendes Brugervejledning

Brugervejledning (på den medfølgende cd-rom) indeholder detaljerede oplysninger om printeren og en fejlfindingsvejledning.

Brug en af de nedenstående webbrowsere til at vise Brugervejledning.

Hvis du vil se videofilerne i Brugervejledning, kræver det en plug-in til Adobe Flash Player (Macromedia Flash Player 5 eller nyere) .

Hvis du bruger skærmlæsningssoftware, eller hvis du ikke kan installere Adobe Flash Player (Macromedia Flash Player 5 eller nyere) plug-ins

Hvis du bruger skærmlæsningssoftware til at lytte til Brugervejledning, eller hvis videofilerne ikke kan vises, fordi Flash plug-ins ikke kan installeres, skal du klikke på [Til skærmlæsning] for at se en version af Brugervejledning, der er optimeret til skærmlæsningssoftware.

Brug knappen i øverste højre vindue til at ændre skærmbilledet.

Når du bruger en ikke-anbefalet webbrowser

Når du bruger Internet Explorer 3.02 eller Netscape Navigator 4.05 eller nyere versioner, vises en forenklet Brugervejledning.

Relaterede emner

Åbn fra ikonet
Åbn fra menuen [Start]
Åbn fra printerdriveren
Åbn fra cd-rom'en
Åbn fra Fejlmeddelelser i printerstatus