Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De gebruikershandleiding gebruiken

De Gebruikershandleiding (die op cd-rom wordt geleverd) bevat gedetailleerde informatie over deze printer en een handleiding voor probleemoplossing.

Gebruik een van de onderstaande browsers om de Gebruikershandleiding weer te geven.

Als u de videobestanden uit de Gebruikershandleiding wilt bekijken, is de invoegtoepassing Adobe Flash Player (Macromedia Flash Player 5 of hoger) vereist.

Wanneer u schermlezersoftware gebruikt of de invoegtoepassingen Adobe Flash Player (Macromedia Flash Player 5 of hoger) niet kunt installeren

Wanneer u schermlezersoftware gebruikt om de Gebruikershandleiding te beluisteren of videobestanden niet kunnen worden afgespeeld omdat Flash-invoegtoepassingen niet kunnen worden geïnstalleerd, klikt u op [For screen reader] om een versie van de Gebruikershandleiding te openen die is geoptimaliseerd voor schermlezersoftware.

Gebruik de knop in het venster rechtsboven om het scherm te wijzigen.

Wanneer u een andere browser gebruikt dan de aanbevolen browsers

Wanneer u Internet Explorer 3.02 of Netscape Navigator 4.05 of een hogere versie gebruikt, wordt een vereenvoudigde versie van de Gebruikershandleiding weergegeven.

Verwante onderwerpen

Openen vanuit het pictogram
Openen vanuit het menu [Start]
Openen vanuit het printerstuurprogramma
Openen vanaf de cd-rom
Openen vanuit statusfoutberichten van de printer