Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Openen vanaf de cd-rom

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de Gebruikershandleiding kunt openen vanaf de meegeleverde cd-rom.

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation.

Nadat u de cd-rom heeft geplaatst, verschijnt het dialoogvenster [Driver, Manual & Utility]. Als dit niet gebeurt, dubbelklikt u op het pictogram met het cd-romstation [Deze computer] of de [Verkenner], en dubbelklikt u op [SETUP.EXE].

2. Selecteer een taak voor de interface en klik vervolgens op [OK].

3. Klik op [Bladeren in Gebruikershandleiding].

De browser wordt geopend en vervolgens wordt de Gebruikershandleiding weergegeven.