Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De gebruikershandleiding installeren

Volg de onderstaande procedure om alleen de gebruikershandleiding te installeren.

Als u de software heeft geïnstalleerd toen u [Snelinstallatie voor USB] of [Snelinstallatie voor Netwerk] uitvoerde, hoeft u dit hier niet nogmaals te doen.

Belangrijk

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation.

Sluit alle andere toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

Nadat u de cd-rom heeft geplaatst, verschijnt het dialoogvenster [Driver, Manual & Utility]. Als dit niet gebeurt, dubbelklikt u op het pictogram met het cd-romstation [Deze computer] of de [Verkenner], en dubbelklikt u op [SETUP.EXE].

2. Selecteer een taak voor de interface en klik vervolgens op [OK].

3. Klik op [Gebruikershandleiding].

4. Lees de gehele licentieovereenkomst zorgvuldig. Als u de voorwaarden ervan accepteert, klikt u op [Ik ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst.], en klikt u op [Volgende >].

5. Bevestig de locatie waar u de Gebruikershandleiding wilt installeren, en klik daarna op [Volgende >].

Als u de installatielocatie wilt wijzigen, klikt u op [Wijz....].

6. Bevestig de programmamap waarin u de Gebruikershandleiding wilt installeren, en klik daarna op [Volgende >].

7. Klik op [Installeren].

De installatie wordt gestart.

Tijdens de installatie wordt een bericht weergegeven met de vraag of u een snelkoppeling op het bureaublad wilt maken. Klik op [Ja] als u dat wilt of op [Nee] als u dat niet wilt.

8. Als de installatie is voltooid, klikt u op [Voltooien].