Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Openen vanuit statusfoutberichten van de printer

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de Gebruikershandleiding kunt openen wanneer een statusfoutbericht van de printer wordt afgebeeld.

1. Als een probleem optreedt, wordt op de statusmonitor een foutbericht afgebeeld.

2. Klik op [Gebruikershandleiding].

De browser wordt geopend en vervolgens wordt de Gebruikershandleiding weergegeven.

Open de Gebruikershandleiding vanaf deze locatie als er een probleem optreedt tijdens het gebruik van de printer.